Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаС  горещ танц  Даниел Александров и съпругата му Джанан Манолова събраха погледи...

С  горещ танц  Даниел Александров и съпругата му Джанан Манолова събраха погледи и овации на парк „Рила”

Дупничанката Катя от дует Ритон разтопи сърцата на своите съграждани на предизборния концерт на Коалиция „ГЕРБ-СДС”

Шампионът по борба Даниел Александров и съпругата му Джанан Манолова показаха завидни танцови умения и събраха погледите на дупничани и гости в парк „Рила”. Това стана  по време на предизборния концерт  “Да върнем демокрацията” , който се организира в събота вечерта от  Коалиция ГЕРБ-СДС. Под звуците на емблематичната песен „Джалма” в невероятното изпълнение на дует Ритон, семейството демонстрира пълен синхрон както в живота, така и на дансинга.

Кандидатът за народен представител за област Кюстендил Даниел Александров  блесна с кавалерското си чувство и умението му да води в танца, а красивата му съпруга Джанан събра погледите със стил и елегантност. Със спонтанното си изпълнение двойката спортисти обра овациите на публиката, която изпълни пространството около сцената в парк „Рила”. Дупничанката Катя от Ритон за пореден път стопли сърцата на своите съграждани. Родствената й връзка с града я превръща в една от най-любимите български изпълнителки.

Двамата със съпруга й Здравко повдигнаха градуса на настроението и успяха да превърнат предизборното събитие в истински празник за дупничани и гостите на града.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

RELATED ARTICLES

Most Popular