Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаС кампанията "Купи и дари" Ротаракт клуб помага на социално слаби дупничани

С кампанията “Купи и дари” Ротаракт клуб помага на социално слаби дупничани

Благотворителна кампания в помощ на нуждаещи подемат отново в навечерието на Коледа младежите ротарианци в Дупница. За поредна година Ротаракт клуб в града организира ежегодната благотворителна кампания “Купи и дари”, която има за цел да помогне на социално слаби хора и семейства с дълготрайни хранителни продукти и хигиенни материали от първа необходимост.
Тази година кампанията ще продължи 7 дни – от 13 до 20 декември. Дарения ще могат да се правят в магазините CBA (жк “Бистрица” и Горна махала), магазини „Адела” (на Минчовия площад и в жк “Бистрица”), „ТОП маркет” (на ул. “Св. Иван Рилски” 137), „АН маркет” (на ул. “Седма рилска дивизия” 50) и „Кауфланд”. Желаещите да се включат могат да заделят част от покупките си или да закупят допълнителни продукти по техен избор и да ги оставят в кошниците или количките, брандирани с логото на кампанията след касовата зона на магазините.
„Помогнете ни да зарадваме хората в нужда покрай празниците, да внесем топлина и радост в домовете им и да запалим надеждата за по-добри дни в бъдеще! Събраните продукти ще бъдат дарени на нуждаещи се в община Дупница”, казват организаторите.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular