Thursday, May 9, 2024
HomeРегионДупницаС мега концерт в парк "Рила" и европейска подкрепа Дупница отново избра...

С мега концерт в парк “Рила” и европейска подкрепа Дупница отново избра пътя на демокрацията

На сцената на забавлението се събраха хора, които не бъркат шоу с управление

С мащабен концерт пред повече от 3000 симпатизанти, с участието на дует “Ритон”, Константин и 2Bona, Коалиция ГЕРБ – СДС поздрави свободна и независима Дупница.

Специални гости на събитието бяха д-р Андрей Ковачев – член на Европейския парламент и заместник-председател на групата на ЕНП, Спас Гърневски – знакова фигура за Дупнишките барикади, бивш кмет на Пловдив и кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС в града на тепетата, Даниел Данчев – областен координатор на ГЕРБ, кметът на Дупница инж. Методи Чимев, кметът на Сапарева баня Калин Гелев, Ивайло Константинов – общински ръководител на ГЕРБ – Дупница и зам.-кметът Крум Милев.

Евродепутатът д-р Андрей Ковачев призова присъстващите граждани да подкрепят листата на ГЕРБ – СДС, за да продължи европейското развитие на България. “Само с европейската солидарност и със стабилно Правителство можем да постигнем големи успехи и в най-малките общини”, категоричен бе Ковачев. Спас Гърневски поздрави свободна, демократична и европейска Дупница. “Преди доста години извоювахте вашата свобода и достойнство. Никога няма да забравя Дупнишкште барикади”, заяви емоционално Гърневски. Той помни ясно събитията от 1997 г. “Призовавам всички наши кандидати – бийте се като за последно. Ние не се борим за постове, кресла и места, а се борим за демокрацията”, призова Спас Гърневски под шумните аплодисменти на публиката.

Всички кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ – СДС за 10 МИР направиха своите кратки представяния към публиката. Нели Точева заяви, че нейната лична кауза са младите хора и младите семейства, не само в Кюстендил, но и в цяла България. Станислав Тенев призова избирателите да не избират пътя на езика на омразата и разрухата, защото те са катастрофални за България. Мишел Ваячева наблегна на консенсуса между местна и национална власт и подчерта, че Дупница и Сапарева баня са добри примери за развитие.

Д-р Александър Паризов заяви, че някои объркаха управлението със забавлението. “Някой не можа да си намери сцената. Тази сцена е за забавления, а трибуната на НС е за управление”, каза депутатът от 45-ото Народно събрание. Анелия Любенова определи ГЕРБ – СДС като единствената дясна коалиция в бюлетината, която залага на европейско бъдеще, с европейски доходи. “По образование съм юрист, по професия адвокат, а по призвание общественик”, заяви Михаела Крумова. Тя подчерта, че листата на ГЕРБ – СДС е балансирана между младостта и опита. Даниел Александров заяви, че България не е шоу, България не е хазарт и не е играчка в ръцете на хора, които са алчни за власт.

Водачът Христо Терзийски припомни, че на 11 юли ще триумфира европейският шампион по футбол. Той призова избирателите да изберат и най-европейската коалици ГЕРБ – СДС.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular