Thursday, May 2, 2024
HomeРегионСамоковС 855 000 лв. ремонтират тротоари по Житна чаршия и улици в Самоков

С 855 000 лв. ремонтират тротоари по Житна чаршия и улици в Самоков

Предстоят ремонти на тротоарите „Житна чаршия” и улица „Христо Смирненски” в Самоков и улица в с. Продановци. Община Самоков търси фирма за предстоящото строителство. Обявена е обществена поръчка за изпълнение настроително – монтажни работи  повъзстановяване на тротоарни настилки  по улици  „ Христо Смирненски ”  и  „ Житна чаршия” в града и улица в с. Продановци по три обособени позиции.

Обособена позиция № 1 е  „Възстановяване на тротоарни настилки от унипавета по ул.”Христо Смирненски” /двустранно/ в Самоков от осева точка 595 на кръстовището с ул.”Мусала” до осева точка 736 на кръстовището с ул.”Манастирска”.

Обособена позиция № 2 е „Възстановяване на тротоарни настилки от унипавета по ул.”Житна чаршия” /двустранно/ в Самоков от осева точка 469 на кръстовището с ул.”Македония” до осева точка 486 на кръстовището с ул.”Граф Игнатиев”. Обособена позиция №3 е „Възстановяване на тротоарни настилки от плътен асфалтобетон по централната улица / двустранно/ в с. Продановци, община Самоков, от осева точка 1 – от началото на регулацията в севернaта част на с. Продановци до осева точка 69 края на регулацията в южната част на с. Продановци”.

Прогнозна стойност на поръчката е 855 085,73 лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти или заявления за участие е 6 февруари.

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular