Sunday, May 12, 2024
HomeРегионПетричТапа на границата! Кулата остана без ток, извиха се километрични опашки

Тапа на границата! Кулата остана без ток, извиха се километрични опашки

  • Чакахме час и 10 минути, поредната подигравка, коментираха изнервени шофьори

  • В задръстването се озоваха и много семейства с малки деца

Проблеми с електрозахранването на граничния пункт “Кулата – Промахон” създаде доста затруднения при проверката на документите в системата за граничен контрол. Токът угасна в българската част от граничната зона. Заради проблема на границата се беше образувала километрична опашка от чакащи автомобили. За няколко часа не са могли да преминават пътуващи за Гърция, сред които е имало и доста семейства с деца.


Служителите бяха създали организация документите да се проверяват физически, но въпреки това изнервени шофьори недоволстваха, че проверката върви бавно и са принудени да висят в задръстване .
По-късно бе обявено, че електрозахранването е възстановено и ситуацията се нормализира.
Ядосани водачи коментираха, че е скандално да няма един агрегат на границата.
Потребители на фейсбук страницата “Кулата/Промахон” споделиха, че са минали границата в посока Гърция след час и 10 минути чакане. “Поредната подигравка, това е абсурдно. Нямат ли агрегати? Звучи несериозно възлово обект за страната и да няма агрегат…. Ние сме на 2.4 км от границата и се движим през 5 мин на 100 м. Още е с голяма тапа”, споделиха впечатления пътуващи в социалната мрежа. Снимка: Фейсбук “Кулата/Промахон”

RELATED ARTICLES

Most Popular