Sunday, May 5, 2024
HomeАктуално от днесТежки катастрофи със загинали в Югозапада

Тежки катастрофи със загинали в Югозапада

Тежки катастрофи с жертви белязаха почивните дни в Югозапада. Катастрофа е станала на входа на пернишкото село Драгичево откъм Рударци в събота вечерта. Шофьорът е загинал на място след като превозното средство се е обърнало по таван. По информация на очевидци в колата са се возили четирима души. Трагедията се разиграва пред дома на родителите на някогашната Мис България Антония Петрова. Предполага се, че причина за тежкия пътен инцидент е превишена скорост. Случаят се изяснява от полицията.

Снимка – Фейсбук група “Кладница, Рударци, Драгичево”

Още една катастрофа потресе жителите на миньорския град. 28-годишен шофьор е загинал на външната магистрала в Перник, като превозното средство се е запалило и изгоряло. Горящата кола е заснета от очевидци, като фаталното пътно произшествие бе широко коментирано в социалните групи на Перник през почивните дни. Освен съболезнования към семействата на загиналите, перничани настояват за засилен контрол и проверки по пътищата.
Тежък пътен инцидент затвори тунел „Железница” в съботния ден. По информация от полицията два автомобила са се ударили челно в тунела, където изпреварването е абсолютно забранено. Трима души пострадаха при катастрофата. Шофьорът на единия автомобил е с гръдна травма, други двама са с по-леки наранявания. Те са транспортирани към болницата в Благоевград.
За около 30 минути движението по главен път Е-79 беше блокирано, като се образуваха километрични задръствания.

RELATED ARTICLES

Most Popular