Friday, May 3, 2024
HomeСпортТрима нови картотекираха в отбора на „Вихрен”

Трима нови картотекираха в отбора на „Вихрен”

Днес в ЗС на БФС – София бяха картотекирани като състезатели на ФК „Вихрен” трима нови футболисти. Това са халфът Стивън Славков и защитниците Георги Николов и Радослав Бачев.

Стивън Славков е на 19 години. Рожба е на ДЮШ на „Левски” (София). Юношески национал. Бил е на проби в италианските „Палермо” и „Сампдория”.
Георги Николов е на 19 години и също е рожба на ДЮШ на „Левски” (София). Играл е в U-19 на синия клуб.
Радослав Бачев е на 36 години. Рожба на ДЮШ на „Септември” (Симитли). Играл е в отборите на „Пирин” (Благоевград), „Марек”, „Черно море”, „Монтана”, „Ботев” (Пловдив), „Септември” (Симитли), „Академик” (Свищов), за последно в „Епископи” – участник във втора дивизия на гръцкото първенство.
„Радослав Бачев ще дебютира в събота с фланелката на „Вихрен” срещу отбора на „Банско” на градския стадион в Сандански в мач от VІ кръг за първенството на ЮЗ трета лига.
СТК на БФС не уважи молбата ни мачът за Купата на България срещу елитния „Септември” (София) да се играе в сряда, 20 септември, защото столичният тим е бил много изморен и искал един ден повече да почива за мача си срещу „Лудогорец” (Разград) на 24 септември. Този двубой ще бъде ръководен от Мустафа Шефкет. Ще има много гости, между които президентът на ПФЛ Стефан Капралов, председателят на ЗС на БФС Валентин Чакъров и други”, сподели адвокат Михаил Михайлов – член на УС на ФК „Вихрен”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular