Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионПерникКметът на община Перник Вяра Церовска честити 15 септември на всички ученици:...

Кметът на община Перник Вяра Церовска честити 15 септември на всички ученици: Поемете смело по стръмния път към върховете на знанието

Скъпи ученици, учители и родители,

Щастлива съм да ви поздравя по повод новата учебна година и да отправя към вас най-сърдечните си благопожелания за успех. Нека посрещнем 15 септември като скъп празник, изпълнен с много нови очаквания и вяра в бъдещето.

Първият учебен ден е невероятен миг от живота на всеки човек, който остава завинаги като топъл спомен. Спомен за най-добрия учител, за най-веселите мигове в клас и за приятелства за цял живот. Това е денят, който поставя началото на следващото стъпало по стръмния път към върховете в науката и знанието. Но и ден на щастливите усмивки от срещата с любимите учители и съученици.

 

Пожелавам на всички ученици една успешна учебна година! Година, през която да откриете още много интересни неща, с амбиция и постоянство да усвоявате учебния материал. Да сте любознателни и смели в преследване на мечтите си! Не забравяйте, че никой не иска от Вас да сте най-добрите, а да дадете най-доброто от себе си.

На преподавателите желая много творчески сили и вдъхновение в мисията учител! Нека бъдат благословени усилията и търпението Ви, обичта и знанията, които дарявате на нашите деца – нашето бъдеще!

На родителите – да бъдат опора и подкрепа на своите деца по трудния път на израстването им като знаещи и можещи хора!

Нека новата учебна година бъде поредното творческо предизвикателство, за чието успешно преодоляване имате цялата подкрепа на местната власт.

Пожелавам на всички крепко здраве и успех във всички начинания.

На добър час!

Вяра Церовска

Кмет на община Перник

RELATED ARTICLES

Most Popular