Saturday, May 4, 2024
HomeРегионБлагоевградТри жени станаха жертва на насилие в Пиринско

Три жени станаха жертва на насилие в Пиринско

Три жени са станали жертва на насилие в Пиринско през последните два дни, съобщиха от полицията.

Мъж на 27-години от град Разград е привлечен като обвиняем за това, че в понеделник в стая в хотел, находящ се в местността „Бетоловото“, землище на град Разлог е причинил на съпругата си лека телесна повреда. Сигнал за скандали и упражнено насилие е подаден от почиващи в хотела, които се оплакали от необичаен шум и викове за помощ. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от Областната дирекция на МВР-Благоевград

Вечерта на Голяма Богородица в 01 Районно управление в областния град  е получен сигнал от 31-годишна благоевградчанка, че около 20:30 часа на 14.08.2023 г. в района на улица „Майор Стефан Иванов“ в град Благоевград са й отправяни обидни квалификации и са й нанесени удари в областта на лицето и тялото от 33-годишен мъж от града. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа и е образувано досъдебно производство.

В полунощ на 16.08.2023 г. на телефон 112, 24-годишна жена от град Сандански е съобщила, че в жилището й е била ударена от 33-годишния мъж, с когото живее на семейни начала. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular