Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионКюстендилУловиха в кадър маймунка, куче и котка от центъра на Кюстендил

Уловиха в кадър маймунка, куче и котка от центъра на Кюстендил

Известният фотограф Кристиян Добрев публикува уникална снимка от град Кюстендил. На нея се виждат куче, котка и маймунка, които позират под лъчите на първоаприлското слънце.

Кадърът предизвика сериозен интерес в социалните мрежи. Авторът получи много положителни коментари, а снимката беше споделяна десетки пъти.

Ето какво разкри К. Добрев:

Днес станах свидетел на нещо невероятно на площада в Кюстендил!

Докато се разхождах из центъра, видях как от една скъпо изглеждаща кола, зад общината, изскочи… маймуна! Собственикът вземаше нещо от багажника и не забеляза веднага. След маймуната се втурнаха едно малко кученце и котка, които също избягаха от колата. Спряха пред мен, когато собственикът започна да ги вика и тогава успях да направя този кадър.

Никога не съм виждал подобно нещо! Маймуна, куче и котка, тичащи на свобода из площада в Кюстендил. Направо не можех да повярвам на очите си! Никога не бях виждал подобно нещо и вероятно никога няма и да видя!

Истината е, че никога и не съм виждал и това никога не се е случвало – Честит Първи Април!“, написа още Кристиян Добрев.

„На този ден невинната шега е напълно позволена, да не казваме и „задължителна“. Та нали смехът е здраве, а светът е оцелял, защото се е смял, коментираха кюстендилци.

А снимката с колоритните животинки зареди всички с настроение и големи усмивки.

Снимка: Кристиян Добрев

RELATED ARTICLES

Most Popular