Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионПерникУрожай! Дрогирани летят по пътищата, в Перник спипаха четирима през уикенда

Урожай! Дрогирани летят по пътищата, в Перник спипаха четирима през уикенда

Дрогираните шофьори се превръщат в по-голяма напаст за полицията от пияните водачи. За този нелицеприятен факт алармираха от вътрешното министерство. Перник не прави изключение от общата картинка. Затова говори фактът, че през почивните дни криминалистите са образували четири бързи производства, три от които са срещу водачи на автомобили, употрбили дрога преди да седнат зад волана.

Жител на град Батановци е шофирал автомобил под въздействието на наркотици. На 29 юни, на пътен възел „Даскалово“ бил проверен лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 32-годишният Б.И. При направения му тест за наркотични вещества се оказало, че е употребил амфетамин. Бил е задържан за 24 ч. по Закона за МВР и работата по случая продължава.

Радомирец също е карал автомобил под въздействието на амфетамин. Проверката е извършена на 29 юни вечерта, на „Фолксваген Голф“, шофиран от местния жител И.Б. на 21 години. При изпробването му с техническо средство се оказало, че е употребил амфетамин. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за 24 ч. и действията по започналото бързо производство продължават.

Столичанин е заловен да управлява лек автомобил след употреба на канабис и амфетамин. Проверката е осъществена на 1 юли, на ул. „Златоград“ в областния град. Полицаите спрели „Фолксваген Голф“, управляван от 35-годишния сторичанин К.В. Тестът му за наркотици се оказал положителен. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

С 1, 67 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка „Фолксваген Голф“ 409-годишният перничанин Р.С. Мъжът бил проверен на 29 юни, в центъра на областния град. Дал кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

RELATED ARTICLES

Most Popular