Sunday, May 5, 2024
HomeРегионИхтиманФК "Велбъжд" отнесе 5 гола у дома от "Ботев" /Ихтиман/, закотви се...

ФК “Велбъжд” отнесе 5 гола у дома от “Ботев” /Ихтиман/, закотви се в дъното

  • Руса хубавица ще реферира 1/16-финалната среща за Купата на България на ихтиманци при гостуването на ЦСКА

 

Разгромна загуба инкасира тимът на ФК “Велбъжд” /Кюстендил/ у дома от “Ботев” /Ихтиман/. На стадион “Осогово” играчите на Радостин Джогански не успяха да се противопоставят на съперника и закономерно отстъпиха с 0:5 в изтеглен мач от 15-ия кръг на Югозападната трета лига.

Футболистите на Валери Свиленов загряха с хубава победа за двубоя им в събота с ЦСКА. Гостите поведоха до почивката с 3 гола. В 10-ата мин. резултата откри Кристиян Димитров. Станислав Катранков удвои резултата в 25-ата, а Влади Бахъров няколко минути по-късно покачи на 0:3.

Християна Гутева

Още 2 попадения паднаха в кюстендилската врата през второто полувреме. Кристиян Димитров вкара в 55-ата минута второто си попадение за 0:4, а крайното 0:5 оформи в 75-ата минута Костадин Кафтанов.

След тази тежка загуба кюстендилци са на предпоследното 17-о място в класирането с 11 точки от 15 мача. Тимът на “Ботев” заема 7-ото място с актив от 22 точки, но и с мач повече.

За ихтиманци предстои мач за Купата на България, който е в събота от 13,30 часа на стадион “Българска армия”, а техен съперник на 1/16-финалите е ЦСКА. Срещата е поверена в ръцете на руса съдийка – Християна Гутева. Нейни асистенти ще бъдат Димитър Димитров и Костадин Тановчев, докато четвърти съдия е Иво Андреев.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular