Saturday, May 4, 2024
HomeСпортФутболистите на „Огражден-1955” вкараха 5 гола на „Беласица-08” в Първомай

Футболистите на „Огражден-1955” вкараха 5 гола на „Беласица-08” в Първомай

Отборите на „Огражден-1955” и „Беласица-08” от село Беласица премериха сили на стадиона в село Първомай в отложен мач от есенния дял на първенството на областна група „Струма-2”.

Този двубой се игра на една врата – тази на гостите. Многобройните пропуски на домакините бяха причина нападателите им да вкарат само пет гола във вратата на „Беласица-08”. Реализатори в двубоя бяха Динчо Георгиев – два гола, Георги Николов, Ивайло Златков и Илиян Кочев – по един гол.

„В този мач нашият вратар спокойно можеше да си чете роман или да пие кафе, защото гостите отправиха само два неточни удара към неговата врата в цялата среща. Много пропуски на Ивайло Златков, Динчо Георгиев, Георги Николов, Атанас Пановски. Отлична игра на 17-годишния Иван Цветков, който диспечираше мача за нашия тим. Вече мислим за неделния мач, който ще се играе на стадиона в Кърналово срещу отбора на „Стрела” (Петрич). Стягаме се да спечелим по убедителен начин тази среща и да си оправим головата разлика”, сподели Кирил Атанасов – треньор на „Огражден-1955”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular