Monday, May 6, 2024
HomeРегионКюстендилХристо Терзийски: Некадърността и корумпираността на правителството достигна предела, след който е...

Христо Терзийски: Некадърността и корумпираността на правителството достигна предела, след който е невъзможно да продължи да управлява

“Некадърността и корумпираността на правителството достигна предела, след който е невъзможно да продължи да управлява”, написа в профила си във фейсбук народният представител от ГЕРБ – кюстендилецът Христо Терзийски.
“От бюджета бяха източени 9 млрд. лв. през декември, от енергетиката бяха източени над 2 млрд. лв. само за последните няколко месеца, обричайки енергийните дружества на фалити. За сметка на това във веригата за доставки на газа се закачиха посредници, които обогатяват определени фирми – а вероятно и политически лица, и които вдигат цената за българските граждани. Всичко това на фона на рекордната близо 15% официална инфлация – двойно повече от средната за Европейския съюз.
Тотален икономически, социален и финансов провал! Това правителство започна с лъжите на премиера и нарушаването на Конституцията и за съжаление ще приключи със скандалите с купуване на депутати и заплахи към народни представители, които не искат да се продадат. Време е да си ходи! Веднага!”, пише още Терзийски.
RELATED ARTICLES

Most Popular