Wednesday, May 1, 2024
HomeСпортШенсойповежда Вихрен към смяна на местатас Ботев (Ихтиман)

Шенсойповежда Вихрен към смяна на местатас Ботев (Ихтиман)

Наджи Шенсой- старши треньор на мъжкия отбор на ФК Вихрен (Сандански), заяви, че неговият тим ще търси реванш срещу Ботев (Ихтиман) и размяна на местата в таблицата.

Всички тренировки наставникът на Вихрен проведе на затревения терен в село Склаве, а при лоши метеорологични условия ползваше този с изкуствено покритие на градския стадион в Сандански. Отсъстваше от заниманията титулярния вратар Костадин Котев, който претърпя операция на коляното и до края на първенството ще бъде извън строя. При това положение неговото място ще продължава да заема 17-годишният Борислав Смилянски. Завръщат се в игра Даниел Пехливанов, нигериеца Даниел Кикиоуо и Томи Костадинов.

„По време на заниманията готвих наличните футболисти със схема на игра, с която смятам да изненадам отбора на Ботев (Ихтиман), който десети пореден мач е без загуба. Доста сериозен отбор, изграден от много класни футболисти, ръководен от треньорския дует Валери Свиленов и Петър Малинов, и ненапразно се намира в челото на таблицата, в моментатрети. През есента направихме голям мач в Ихтиман и накрая загубихме с 3:4. Ще направя всичко възможно аз, футболистите, на които ще гласувам доверие, и дай Боже подкрепа от повече фенове от трибуните, да изиграем най-добрия си мач от пролетния дял, и да се поздравим с победа“, сподели Шенсой.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular