Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионДупница10 автомобила попаднаха в капан на неправилно паркирани коли на търговската улица...

10 автомобила попаднаха в капан на неправилно паркирани коли на търговската улица в Дупница, изнервен таксиджия: В този град полиция няма, общинският съветник Славчо Павлов има магазин тук и не му пука за хаоса!

 

Масови нарушения при паркирането на главната търговска улица „Николаевска” в Дупница установи проверка на екипа на вестник „Вяра”.

Славчо Павлов

Нарушенията от страна на шофьорите причиняват целодневни задръствания на централната улица.

„Няма да дам на заден, няма да помръдна, нека да дойде полиция, хайде. В този град полиция няма!

Така е и така ще си остане. Промяна няма, никои не си мърда пръста да спазва закона. А тук един от магазините дори е на общинския съветник Славчо Павлов. Защо мълчи този човек, защо не направи едно добро?

Ходихме и няколко пъти до общината, търсим председателя на Общинския съвет Емил Гущеров, казват ни няма го, не е на работа”, зина с цяло гърло изнервен от ежечасното затруднено движение поради паркирали неправомерно коли от двете страни на улицата.

Мястото за минаване е толкова малко, че едва може да се провре една кола.

Над 10 коли трябваше да отстъпят на задна, като преодолеят завоя при баничарницата.

Затруднен трафик, изнервени шофьори и граждани е постоянното състояние на този участък от улицата, а в момента се строи и нова кооперация.

Паркирането е забранено. Забраната обаче масово не се спазва, шофьорите нарушители имат различни оправдания, а задръстванията, които стават заради неправилно паркираните коли, стават повод за скандали.

Според хората, които работят на тази улица, основният проблем е, че “тези със скобите не минават, полицаите също”.

Подадохме сигнал до полицията, откъдето ни увериха, че проблемният участък ще бъде следен стриктно.

RELATED ARTICLES

Most Popular