Thursday, May 2, 2024
HomeРегионГоце Делчев17-годишен без книжка заби рено в чешма, пострада възрастния му спътник

17-годишен без книжка заби рено в чешма, пострада възрастния му спътник

Младеж с нерегистриран мотоциклет се удари в скат

Три катастрофи с пострадали станаха в Неврокопско за ден, съобщиха от полицията. Около 17.50 часа на разклона от с. Мосомище за гр. Гоце Делчев възниква ПТП. Неправоспособен водач на 17 г. от с. Лъжница, общ. Гоце Делчев, управлявайки лек автомобил „Рено Флуенс“, губи контрол над управлението на МПС, излиза от пътното платно и се блъска в крайпътна чешма. При инцидента е пострадал пътник на 65 г. от същото село, който е пътувал на предната седалка и е получил контузна рана на главата. Прегледан в медицинско заведение и е освободен за домашно лечение. Проверка е установила, че в автомобила предпазните колани са били поставени, а пробата за алкохол на водача е отрицателна. В РУ Гоце Делчев е образувана преписка.
При друго ПТП на пътя между селата Туховища и Слащен, общ. Сатовча, неправоспособен водач на 17 г. от с. Слащен, управлявайки нерегистриран мотоциклет „Априлия“ с несъобразена скорост, губи контрол над управлението и се блъска в страничен скат. При инцидента са пострадали водачът, който е с охлузни рани и контузия на десен крак и возещо се на мотоциклета 17-годишно момиче, което е получило рана на главата. Пострадалите са прегледани в медицинско заведение, освободени са за домашно лечение. Пробата на водача за алкохол е отрицателна. В РУ Гоце Делчев е изготвена докладна записка.
Третата катастрофа е станала на улица в с. Гърмен. Правоспособен водач на 48 г. от гр. Гоце Делчев, управлявайки лек автомобил „Ситроен Берлинго“ и извършвайки неправилно маневра „изпреварване“, се удря в лек автомобил „Пежо 306“, управляван от правоспособен водач на 73 години от с. Гърмен. В резултат на инцидента е пострадал водачът на „Ситроен“-а, който е получил изкълчване на ключица, освободен е за домашно лечение. Пробите на водачите за алкохол са отрицателни. В РУ Гоце Делчев е изготвена докладна записка.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular