Monday, May 6, 2024
HomeРегионСамоковДецата от Центъра за настаняване в Самоков се заредиха с емоции около...

Децата от Центъра за настаняване в Самоков се заредиха с емоции около Коледа, от ОУ „Хр. Максимов“ им подариха прахосмукачка

 

Младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в Самоков получиха много подаръци и се заредиха с приятни емоции около Коледа. Те и учителите им, заедно с ръководителя на Центъра, Иванка Соколова, бяха много активни на Коледния базар, за който изработиха интересни сувенири. Коледният базар се проведе на площада в Самоков, в него участваха ученици от почти всички училища в града.

Преди дни децата от Центъра за настаняване от семеен тип бяха на кино, а като се върнаха, бяха приятно изненадани от още един подарък. „Чудесата за днес не свършиха с гледането на кино!
Завръщайки се в центъра, бяхме посетени в ЦНСТД Самоков от трима прекрасни педагози – Антоанета Николова- Директор на ОУ”Христо Максимов”, Антоанета Антонова – преподавател в ОУ” Христо Максимов” и Общински съветник и Ели Георгиева- преподавател в СУ” Отец Паисий”! По инициатива на Николова, педагогическият съвет на училище ОУ” Христо Максимов” са събрали парични средства и съобразявайки се с нашата необходимост, ни подариха прахосмукачка за нуждите на ЦНСТД Самоков и три прекрасни родопски одеала! Бих желала от името на децата и екипа на центъра да изразя искрената си благодарност към тези мили хора, които ни предоставиха така необходимата прахосмукачка! Думите бледнеят пред добрината ви!
Благодарим Ви и ви пожелаваме здраве и светли празници!“ – сподели Иванка Соколова – ръководител на Центъра за настаняване от семеени тип в Самоков.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular