Wednesday, May 1, 2024
HomeСпортПлеменникът на старшията на "Рилецо" Петър Аджов - Коко, смени "Септември" с...

Племенникът на старшията на “Рилецо” Петър Аджов – Коко, смени “Септември” с “Литекс”

 

 

Нападателят Костадин Аджов, племенник на старши треньора на “Рилски спортист” Петър Аджов, е най-новото попълнение на втородивизионния “Литекс”.

През изминалия сезон 26-годишният стрелец имаше ключова роля за класирането на тима в Първа лига, но изненадващо за мнозина си стегна багажа от кв. “Драгалевци” и започна да умува върху отправените му предложения. Въпреки това таранът каза само топли думи за клуба и президента Румен Чандъров.

“В “Септември” се чувствах перфектно във всеки един момент и съм благодарен на всички в клуба за отношението към мен. Това са най-добрите хора, с които съм работил през годините”, откровен бе атлетичният футболист.

Юношата на “Левски” записа 27 срещи с вишневочервения екип на септемврийци, в които реализира 12 попадения, превръщайки се в голмайстор на отбора. Очакванията са до края на седмицата Коко официално да бъде представен като играч на ловчанлии.

Преди да парафира със “Септември”, Аджов имаше успешен полусезон в “Рилецо”. Там щурмовакът заби 8 попадения в 13 мача и мигновено бе привлечен в състава от София.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular