Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупница4-ма дупнишки тенисисти се класираха в Топ 8 на „Млад Олимпиец”

4-ма дупнишки тенисисти се класираха в Топ 8 на „Млад Олимпиец”

Тенисистите на СКТМ „Марек-Дигеста” записаха поредния си впечатляващ успех. Дупничани се представиха отлично по време на Финалния етап на Националния турнир „Млад Олимпиец” до 18 години, който се проведе в Пловдив. Там се събраха най-добрите 16 състезатели от цялата страна, като дупнишкият клуб бе представен от 4-ма тенисисти: Радослав Котев, Христо Христев, Георги Гогов и Божин Ангелов.
Георги Гогов успя да спечели вицешампионската титла, а Христо Христев се пребори за бронзов медал. Радослав Котев се класира на престижното 5-о място, а Божин Ангелов завърши 8-и.
„Ние сме единственият клуб в страната с цели 4-ма състезатели в Топ 8, което при тази огромна конкуренция е невероятен успех! За пореден път доказахме, че сме един от най-добрите и водещи клубове! През този сезон една от основните ни цели е отборната шампионска титла. 3-ма от състезателите ни са част и от националния отбор на България и ще представят страната ни на Балканското и Европейското първенство за юноши. Гордея се с тях и ги поздравявам за страхотната игра”, коментира председателят на клуба Любомир Ганчев.

RELATED ARTICLES

Most Popular