Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПетричГрадешница наниза три гола на Стрела в Кърналово

Градешница наниза три гола на Стрела в Кърналово

Ташко СУЛЬОТОВ
Най-добрия си мач от началото на първенството изигра отборът на Градешница от с.Долна Градешница срещу Стрела (Петрич) на стадиона в Кърналово.
Независимо, че отборът на гостите пристигна точно с 11 футболисти, те показаха много воля и желание за победа и по категоричен начин надиграха домакините. Защитата беше умело ръководена от капитана на отбора Васил Дамянов. Силно впечатление направи с играта си в халфовата линия 16-годишният Виктор Петров. В този мач неудържим бе Симеон Милчев, който въпреки че беше пазен доста от страна на колегите си от Стрела, успя да наниже три попадения във вратата им. Първото от тях бе отбелязано в 18-та минута. В 51-ва минута Милчев бе изведен пред наказателното поле на домакините и от движение изпрати топката в далечния ъгъл за 0:2. Третия гол отново бе негово дело, който бе изведен от Ангел Димчев в 71-ва минута и направи безпомощен вратаря на Стрела за 0:3.

Симеон Милчев от Градешница бе най-добър на терена

От този момент нататък футболистите на домакините свалиха напълно гарда и дочакаха края на срещата. В един глас футболистите на Градешница от Долна Градешница изразиха своето задоволство от вярната публика, която въпреки лошите резултати до момента не спира да ги подкрепя.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular