Thursday, May 2, 2024
HomeСкоростиAudi S4 в стил твърде „Бързи и яростни“

Audi S4 в стил твърде „Бързи и яростни“

Върху задния капак са монтирани поне седем спойлера

 

Новата година ни хвана изцяло неподготвени за това, което виждаме на няколко снимки споделени от потребител в Reddit. Кадрите са от паркинг на американски супермаркет, където е паркирало силно модифицирано Audi S4. Вече няколко пъти сме ви показвали подобни проекти, базирани на азиатски сайтове за тунинг аксесоари, но това до момента е най-силно развитото въображение което някога сме виждали.

Белият седан разполага с над 40 различни стикера с логото на различни брандове, черепи, състезателни ленти, закачливи надписи и други подобни. Заложено е също така и на аеродинамиката като са поставени поне три добавки върху предната броня, допълнителни прагове и дифузьори, както и седем спойлера върху задния пак и дори тавана.

Ако това не е достатъчно, върху предния капак също е поставен миниатюрен спойлер, който вероятно насочва въздуха, който се отправя към въздуховода монтиран малко зад него. За завършек са поставени различни стикери върху предния прозорец, червени ивици по цялата кола и интересно фолио върху предните фарове./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular