Бизнесменът Иван Чапов от Благоевград вдига пивоварна до хотела си в Разлог, гостите ще пият жива бира

Иван Чапов

 

Бизнесменът Иван Чапов от Благоевград ще строи пивоварна край Разлог, стана ясно в бизнес средите в Пиринско. Пивоварната ще изникне до хотел „Катарино СПА хотел”, който също e собственост на предприемача Чапов. Той е уведомил за инвестиционно намерение кмета на общината Красимир Герчев. Плановете са пивоварната да заработи през пролетта на 2018 г., като живата бира ще се предлага само на гостите на хотела.

Проектът предвижда да се построи масивна сграда на едно ниво, която ще е със застроена площ от 37 квадратни метра. Общата площ на обекта ще е 614 квадратни метра.

Същевременно стана ясно, че „Катарино СПА“ край Разлог ще отвори врати скоро, след като повече от година бе в ремонт. Цялата инвестиция в ремонтните работи достигна сумата от 14 млн. лв. Посетителите ще могат да карат велосипеди и АТВ-та в планината, да яздят коне, да играят тенис на корт. Хотелът ще предлага също вътрешен и външен басейн и редица СПА процедури. Над 90% от предлаганата храна ще е еко, а гостите ще пият и жива бира.