Thursday, May 2, 2024
HomeСпортЧакат над 1000 зрители в Самоков на баража между ЦСКА 1948 и...

Чакат над 1000 зрители в Самоков на баража между ЦСКА 1948 и ФК “Брацигово”

 

 

Внушителните 1000 зрители се очаква да присъстват на мача за влизане в Югозападната трета лига между четвъртодивизионните ЦСКА 1948 и ФК “Брацигово” в Самоков. Срещата на ст. “Искър” е с начален час 18,00, а интересното е, че в тима на “червените” играят бившите футболисти на “Рилецо” Стоян Деспотов и Спас Спасов.

Първият бе част от състава на “оранжевите” през сезон 2014/2015, но така и не успя да си извоюва титулярно място под рамките на вратата в спор с опитния Красимир Гьорев. Халфът Спасов, известен с прякора си Меси, пък защитаваше цветовете на клубната фланелка през миналата година. Техничарят изнесе силна пролет, като при домакинството на “Германея” блесна с 5 попадения.

При всички положения сблъсъкът в рилския град ще прикове вниманието на привържениците и на двата клуба. Още повече, че преди година брациговци отново играха плейоф в Самоков за влизане в Трета лига и тогава мощна агитка от над 200 души подкрепяше любимците си, известни с прозвището “Брациговската Барса” поради сходството си с екипите на испанския гранд.

За определяне на столичния представител на баражите преди броени дни ЦСКА 1948 на Валентин Илиев надигра с 4:3 “Надежда” (Доброславци) в екшън с 3 дузпи, червен картон и опити за саморазправа по трибуните.

Другият бараж, който ще се играе по същото време на стадиона в Радомир, противопоставя ОФК “Елин Пелин” и ФК “Кюстендил”.

 

На снимката: “Червените” се надяват Самоков да им донесе късмет и наесен вече да са част от третия футболен ешелон

RELATED ARTICLES

Most Popular