Friday, May 3, 2024
HomeСкоростиClio R.S. със заводски тунинг

Clio R.S. със заводски тунинг

Renault пусна собствен тунинг R.S. Performance-Parts за Clio R.S.

Новости от Renault: за всички фенове на моторния спорт и тунинга вече се предлагат R.S. Performance-Parts! След BMW (M Perfornace Parts) и Huyndai (N Thusiast Parts) французите също вече предлагат свой собствен, заводски тунинг. Стартът е даден с части за Clio R.S., ще го последват и други модели на марката!

От Renault предлагат следните неща: лимитиран на 250 бройки бодикит в стила на Clio R.S. 16-цолови джанти Turini в черен или червен цвят, карбонови седалки тип корито, спортни спирачки, ново окачване, карбонов преден капак и др. При това от Renault разясняват, че всички части на окачването и Performance-частите са специално разработени за каране на пистата.

Това обаче не е всичко, тъй като допълнително се предлага подходящото оборудване на сервиз от Renault. Почитателите, които искат сами да работят по своя спортен модел на Renault, могат да си купят посредством R.S. Performance-Range количка с подходящите комплекти инструменти, крик, динамометър и дори лимитиран пистолет за пръскане. всички части вече се продават на renaultsport.com.

 

 

 

Източник: autobild.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular