Дъщерята на общинския съветник Милан Богдански от Благоевград – Александра, се омъжи в риалити шоу, кумува съгражданинът й Даниел Златков

Дъщерята на общинския съветник Милан Богдански от Благоевград – Александра, и Лудия репортер – Даниел Петканов, официално станаха семейство.

Те размениха брачни клетви в риалити шоуто „ВИП Брадър”, кумуваха им футболистът Даниел Златков от Благоевград и плеймейтката Джулиана Гани, която наскоро също беше младоженка. Родителите на Богданска отказаха да присъстват на сватбата в Къщата. Александра се отказа от тирето и прие фамилията на съпруга си – Петканова.

Съквартирантите им буквално се разплакаха от вълнение по време на церемонията. Роклята на булката бе ушита от дизейнерката Мегз, която е и добра приятелка на Александра. „Вземането на най-важното решение в животите на Алекс и Дани започна с една обикновена мисия, в която те трябваше да влязат в ролите на булка и младоженец, а всички останали да помагат за подготовката на фиктивната сватба. Завладени от емоции и приятни чувства, двамата постепенно започнаха да обмислят идеята да помолят Big Brother да се венчаят наистина, а с всеки разговор помежду си те се чувстваха все по-сигурни в желанието си да го направят. След множество перипетии, с които се сблъскаха, след взимането на това важно решение, Александра и Даниел бяха по-категорични отвсякога и дори неодобрението на родителите им не ги спря”, съобщиха продуцентите на  предаването.