Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупницаДъщерята на зам.-кмета на Дупница Стойка Милева празнува рожден ден, развълнуваният татко:...

Дъщерята на зам.-кмета на Дупница Стойка Милева празнува рожден ден, развълнуваният татко: Ти си най-прекрасното чудо, обожаваме те

Николай и Шери Златарски, хореографът Кирил Амбарков, психоложката Стойка Николова, съпругата на кмета Клементина Чимева, Антонина Кирова… пожелаха здраве и късмет на рожденичката

Чаровната дъщеря на зам.-кмета на Дупница Крум Милев – Стойка едва смогна да приеме и отговори на всички честитки за рождения си ден. Най-страхотната изненада й поднесе татко й с признанието, което разчувства цялата социална мрежа: „Честит рожден ден, скъпа дъще! От деня на твоето раждане досега ние, твоите родители, сме на седмото небе от щастие.
Да имаш дъщеричка, е може би най-хубавото нещо на света.

Щастливият татко Крум Милев призна, че се чувства благословен с дъщеря си Стойка (вдясно)

Ти със сигурност си най-прекрасното чудо, който животът може да ни поднесе. Благословени сме с теб, обожаваме те!”, написа зам.-кметът, без да пропуска да пожелание на дъщеря си най-важното – здраве.

Бизнессемейството Николай и Шери Златарски пожелаха на рожденичката: „Честит рожден ден на малката шефка. Много здраве и късмет”. Хореографът Кирил Амбарков, психоложката Стойка Николова, съпругата на кмета Клементина Чимева, Антонина Кирова и много други също изразиха най-топлите си пожелания за празника на Стойка.

RELATED ARTICLES

6 COMMENTS

  1. Живо и здраво да е Стойчето!!! Не е само хубаво, но и умно дете!!! И съм убеден, че всички поздрави и пожелания са искрени и добронамерени!!! Ама стига вече с фамилия Златарски!!!Много стойностни и качествени хора заслужават да бъдат споменати, а не Аделата при които всичко е интерес!!! И за да си продават ментетата и боклуците са готови да лижат задници на всички величия!!!!

  2. ЧРД НА ДЕТЕТО!Но защо родителите каните такива фалшиви хора като смешното семейство Златарски-толкова са фалшиви, колкото стоките който продават в собствената си верига адела.Това семейство е МЕНТЕ а алчноста им пословична!

  3. Защо ги каните тези простаци Златарски,циркаджии!Какво семейство какъв бизнес, толкова са алчни че, крадат от собствената си фирма.Така наречения управител краде от оборота а,като се появи жена му се прави че контролира продавачките и им прибира оборота в края на работния ден без отчет.Свидетели сме как в края на работния ден се крещи защото оборота не излиза,а защо ли?Явно мъж и жена крадат от собственото си семейство!АЛЧНИЦИ!

    • Много вярно аз и семейството ми сме свидетели на скандалите и разправиите в 18 вечерта преди да затворят магазина не могат да преброят оборота явно и двамата не могат да се разберат колко да крадат от оборота!То бяха викове и крясъци,уточнения в присъствието на клиенти и сега разбираме че били семейство !АЛЧНИЦИ!

  4. Какво е това семейство Златарски, стига ни ги поднасяхте тези умрелци и простаци. Крадат се взаимно и демонстрират семейна идилия. Семейство Простаци!

  5. Верно е че този слагач Златарски -Аделата е само там където има интерес и хора с положение в обществото. А с продавачките му се държи все едно че той е единствения дето им дава работа!Нечистоплътен душевно и непочтен!

Comments are closed.

Most Popular