Thursday, May 2, 2024
HomeОживлениеРекорд! Директорът Емил Терзийски почерпи за 25 г. стаж в Земеделската гимназия...

Рекорд! Директорът Емил Терзийски почерпи за 25 г. стаж в Земеделската гимназия в Сандански, побра годишнината в 2 снимки

Децата му Цветелина и Ивелин: Честит юбилей, тате, гордеем се с теб

Директорът на Земеделската гимназия „Кл. Тимизярев” в Сандански Емил Терзийски отбеляза със скромна почерпка впечатляващите 25 години в учебното заведение. Терзийски сподели пред „Вяра”, че ще почерпи колегите си на скромно тържество и че за него е повече от чест да бъде директор на гимназия с 60-годишна история.

Терзийски преди

„На този ден преди 25 години поех по трудния път… Път, извървян с много усилия, с много енергия, с много трудности! Променихме много неща всички заедно! Благодаря на всички ученици през тези 25 години, на учителите, на целия непедагогически персонал, на моето семейство, на приятелите ми, на родителите!”, сподели Терзийски, който има и мандати в местния Общински съвет. С 2 снимки от преди и сега той обобщи 25-те години стаж начело на Земеделската гимназия. В социалната мрежа той получи камара поздравления за рекорда.

Децата на Е. Терзийски

Цветелина Терзийска го изненада мило: „Честит юбилей, татко.
25 години неуморен труд, постоянство и абсолютна отдаденост!
Създаде много! Пожелавам ти още много енергия и устрем и занапред! Обичаме те и се гордеем с теб!”. Към пожеланията се присъедини и Ивелин Терзийски: „Честит юбилей, тате.
Това, което си постигнал, е достойно за уважение и гордост.
Разликата в снимките говори: Преди 25 години имаш зад гърба си 2 плаката. Сега безброй грамоти, спечелени проекти, спомени и приятели”.

Педагожката Елеонора Сливкова заяви: „Честит юбилей! Продължавайте все така напред и нагоре!”

 

RELATED ARTICLES

Most Popular