Monday, May 6, 2024
HomeРегионПерникИзбити зъби, подпалени коли и пияни шофьори белязаха Сурва в Перник, 80-год....

Избити зъби, подпалени коли и пияни шофьори белязаха Сурва в Перник, 80-год. баба се обгази при пожар в дома си заради забравена свещ

 

Неприятни инциденти усложниха допълнително работата на пернишките полицаи, които бдяха за сигурността на домакини и гости в трите фестивални дни. Какво ли нямаше в криминалната хроника точно в този период – от палежи и пияни шофьори до зверски побой. Повечето инциденти са станали в първия ден на дефилетата – 27 януари. Местните криминалисти са хванали и вкарали в ареста 21-годишния перничанин Р.П. с амфетамин.

Пак в събота в следобедните часове е хванат 23-годишният В.Б. да кара пил и без книжка по улиците на квартал „Твърди ливади” в града, а 39-годишният Й.А. пък юркал мотоциклет без реистрационни табели. 44-годишен мъж е с различни травми след побой.

По-сериозен е случаят с 44-годишен перничанин, който се ожалил в полицията, че е бил пребит от неизвестни в дискотека в града. Мъжът е с избити зъби, фрактура на ръката, счупена долна челюст. Засега побойниците все още се издирват.

80-годишна жена пък бе обгазена при пожар. Старицата оставила без наблюдение запалена свещ и белята станала. Огънят превърнал в пепел обзавеждането на жилището й, но за щастие животът на възрастната жена въпреки обгазяването е вън от опасност.

Изгорял напълно е и лек автомобил, собственост на 40-годишна жена от Перник. Пламъците са лумнали през нощта на събота срещу неделя. Причините за огъня, погълнал возилото „Фолксваген Туарег”, засега са неясни.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular