Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаКметът Чимев преди благотворителния концерт "За повече жадувани бебета в Дупница": Цената...

Кметът Чимев преди благотворителния концерт “За повече жадувани бебета в Дупница”: Цената от 5 лв. е символична, дарете частица от себе си за най-голямото щастие

 

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще бъде сред гостите на благотворителния концерт “За повече жадувани бебета в Дупница”, съобщиха от общината. Концертът, който е под егидата на кмета инж. Методи Чимев, председателя на ОбС Емил Гущеров и е съвместно с фондация “Искам бебе”, ще започне утре от 18,30 часа в Спортната зала.

В благотворителния концерт участие ще вземат известната Люси Дяковска и София Илиева – солист на НФА „Филип Кутев“. Дяковска, която е с дупнишки корени, се присъедини към кампанията по набиране на средства, с които ще бъдат подпомогнати още двойки с репродуктивни проблеми от Дупница. Към тях на сцената ще се присъединят още танцов състав „Зора“, „Фолкфитнес“ към НЧ „Зора 1858“, Lexi Lalex – Александра Лойкер, фолклорен танцов ансамбъл „Рила“, децата от школата по художествена гимнастика, „Денс Машийн“ и „Фантастик Денс“. “Цените са съвсем символични, едва 5 лева, но истинската им себестойност в този случай е неизмерима. Нека помогнем на още наши съграждани да се радват на най-голямото щастие в живота – да имат свое детенце. Да бъдем съпричастни към една благородна кауза в навечерието на великденските празници. Надявам се да видя на концерта и онези наши съграждани, които получиха финансова подкрепа от община Дупница при ин витро процедурите и вече имат своите принцове и принцеси. Бъдете с нас в този ден. Моят апел е: Заповядайте на концерта, дарете частица от себе си за повече жадувани бебета в Дупница”, призова инж. Чимев.

RELATED ARTICLES

Most Popular