Кметът Герчев раздава медали на Киноложка изложба „Българско овчарско куче“ в Разлог, Боян Калоянов го изненада с плакет

 

За 18-а поредна година Разлог бе домакин на Киноложка изложба „Българско овчарско куче“. Мероприятието е част от празничната програма за 105-годишнината от Освобождението на Разлог.

В изложбата взеха участие клубове от цялата страна, а съдии на мероприятието бяха Георги Илиев и Мая Линк. Изложбата стартира с изпълнение на Танцов състав ”Тракийче” от с. Калугерово, след което всички клубове дефилираха и показаха своите любимци.

Кметът инж. Красимир Герчев поздрави всички участници и им пожела здраве и дръзновение и след една година отново да отбележат всички заедно празника на град Разлог, част от която е и тази прекрасна инициатива, която за радост печели все повече привърженици. Той награди с медали децата участници, които гордо показаха своите четириноги приятели.
Мероприятието се осъществява със съдействието на община Разлог, а организатори са Местен клуб „Българско овчарско куче”-Разлог, чийто председател Боян Калоянов връчи на инж. Герчев плакет за подпомагането и развитието на кинологията в Разлог. На събитието присъства и зам.-кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов.