Monday, May 6, 2024
HomeСпортНиколай Димитров-Джаич и ръководството на ОФК „Беласица“ се разделиха, името на новия...

Николай Димитров-Джаич и ръководството на ОФК „Беласица“ се разделиха, името на новия наставник ясно до няколко дни

  • Управителят на клуба Георги Петров изпълни обещанието си и изплати възнагражденията на футболистите

Кой ще е новият старши треньор на мъжкия отбор на ОФК „Беласица”? Ще се приеме ли оставката на досегашния управител на клуба Георги Петров? Кои футболисти ще останат от досегашните? Ще се завърнат ли играещите в други клубове, напуснали по известни причини през различен период от време през изминалото първенство?

Ето това са въпросите, на които чакат отговор любителите на футбола в община Петрич.

В края на изминалата седмица досегашният наставник на мъжкия отбор Николай Димитров обяви напускането си пред кмета на общината Димитър Бръчков и управителя на клуба Георги Петров с мотива, че не може да се направи нищо повече с наличните футболисти. Недоброто представяне най-вече през пролетния дял от първенството на ЮЗ трета лига е основната причина да се стигне до раздяла на ръководството на петричкия клуб с треньора. Веднага след това Джаич се раздели с колеги и футболисти след последната тренировка на стадиона в Кърналово.

Радващото е, че и този път управителят на клуба Георги Петров изпълни обещанието си и доизплати полагащите се основни и допълнителни възнаграждения на целия наличен състав. Това вдъхна допълнителна доза настроение за футболистите, които вече са в активна почивка. Със сигурност бъдещето на отбора ще се разисква с новия старши треньор. Това се очаква да стане в най-скоро време, за да може да се изготви програмата за лятната подготовка на отбора за новото първенство.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular