Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградОбщинският съветник Милан Богдански от Благоевград влиза в къщата на „Вип Брадър”,...

Общинският съветник Милан Богдански от Благоевград влиза в къщата на „Вип Брадър”, казва одобрява ли брака на дъщеря си Александра с Даниел Петканов

 

Съветникът Милан Богдански от Благоевград влиза в къщата на VIP Brother. Това ще стане възможно, след като най-близките хора на звездите ще прекрачат прага на къщата, но те няма да могат да им кажат нито дума. Александра, която е дъщеря на Милан Богдански, ще се измъчва от въпроса дали и нейните родители ще дойдат, а появата на баща й, общинския съветник в Благоевград, ще предизвика истинска буря от емоции във всички съквартиранти и най-вече в Алекс. Финалът на VIP Brother 2017 е все по-близо, а съквартирантите са все по-нетърпеливи да прегърнат най-любимите си хора, които не са виждали и чували вече почти два месеца, пише Новини.бг. Те обаче ще имат тежката задача да не помръдват и да не издават дори звук, докато не чуят определен сигнал. Тихи сълзи от щастие, подкрепа и много емоции ще завладеят всички в къщата, а дали съквартирантите ще се справят успешно с най-трудната си мисия, предстои да разберем. Сърцето на красивата благоевградчанка Александра ще се разкъсва от терзания дали и нейните родители ще дойдат и какво ще й кажат. В крайна сметка бащата на Алекс ще се присъедини към звездите, но какво ще сподели той на дъщеря си и новия си зет, одобрява ли решението на Алекс и Дани да се оженят в къщата, ще стане ясно по-късно.

Във VIP Brother live се проведоха първите двойни елиминации, а само четири дни преди големия финал на шоуто другият благоевградчанин – Дани Златков, и шеф Петров се разделиха с най-известната къща завинаги.

Финалът на най-любовния сезон на VIP Brother е този петък, 10 ноември. Къщата ще остане празна и тиха, но само за два дни, защото в понеделник, 13 ноември, най-желаните риалити звезди ще я напълнят отново за един много специален сезон – Big Brother: Most Wanted!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular