Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградПищна сватба в Симитлийско! Футболистът Кристиян Крушов окова с халка красавицата Силвия,...

Пищна сватба в Симитлийско! Футболистът Кристиян Крушов окова с халка красавицата Силвия, казаха си „да” пред 1000 гости

 

Майката на булката Емилия показа чеиза, цяло село Долно Осеново излезе да играе хоро на площада

 

 

Красавицата Силвия Сиракова каза „да” на футболиста и треньор Кристиян Крушов пред над 1000 гости на пищна сватба в симитлийското село Долно Осеново.

Булката Силвия бе съпроводена до олтара от баща си.

Сватбарите викаха „горчиво” колкото им глас държи и отпиваха от специалната сватбена ракия със снимка на младоженците. Родителите им Емилия и Ю. Сиракови и Галя и Антон Крушови бяха на върха на щастието и обгрижиха с внимание всеки един гост.

Майката на булката показа чеиза.

Сватбата събра цялото село в центъра, където на изнесен ритуал влюбените се врекоха във вечна любов. Булката бе доведена до олтара от баща си, а чаровните шаферки държаха в ръце разноцветни балони.

Кумовете Ирина и Влади Сиракови

Овациите обра и красивата шаферка Севдалина Николова. Подписите в брачното свидетелство Силвия и Кристиян положиха в специална шатра, украсена с много балони и цветя. Кумуваха Ирина и Влади Сиракови. Гостите останаха възхитени от чеиза на булката, който гордо бе показан на всички.

Севдалина Николова с останалите шаферки

Тържеството се пренесе в ресторанта, който едва успя да побере гостите, а цяло село не спря да вие кръшни хора в чест на младоженците. Красивата булка пък цитира мисъл на Луиз Хей малко преди сватбата си: „Днес е нов ден, неизживян никога преди. Живей в настоящето и се наслаждавай на всеки миг.”

 

RELATED ARTICLES

Most Popular