Monday, May 6, 2024
HomeСпорт„Рилецо” отново глътна вода в подготовката – 0:2 срещу „Балкан” (Ботевград)

„Рилецо” отново глътна вода в подготовката – 0:2 срещу „Балкан” (Ботевград)

И „Балкан” не пожали „Рилски спортист” в серията от контроли на самоковци през зимната подготовка. Тимът от Ботевград удари с 2:0 съперника на стадиона на втородивизионния „Царско село” в столицата, нанасяйки му 5-а загуба в 7 срещи (при 2 ремита). Така четата на Воин Войнов продължава да чака първия си успех преди подновяването на първенството в третия ешелон.

Попаденията за ботевградчани реализираха Здравко Атанасов след час игра и Ивайло Бояджиев 20 минути преди края на срещата. „Зелените” мушнаха и още едно попадение, но то бе отменено от главния арбитър поради засада.

Играчите на „Рилецо” изглеждаха видимо уморени от сгъстения цикъл от мачове и често губеха концентрация. В предни позиции пък ще се запомнят само няколкото далечни изстрела на Ивайло Захариев-Пиф и на атакуващия халф Доменик Аврамов.

Последният шанс на „скиорите” да стигнат до победа е в събота (17 февруари), когато представителите на рилския град ще се изправят отново срещу юношите на „Левски”. Първият спаринг между двата отбора завърши с драматичен успех за „сините” – 4:3.

RELATED ARTICLES

Most Popular