Thursday, May 2, 2024
HomeСпорт"Рилецо" врътна 2:2 с "Локо" (Сф) във втората проверка от зимната си...

“Рилецо” врътна 2:2 с “Локо” (Сф) във втората проверка от зимната си подготовка

До престижно равенство във втората си контрола от зимната подготовка стигнаха футболистите на “Рилски спортист”. Момчетата на Воин Войнов извъртяха бойко 2:2 срещу гонещия промоция в елита състав на “Локомотив” (Сф) на стадиона в кв. “Надежда”, вдъхвайки надежди за добро представяне на привържениците си през пролетта.
Домакините първи откриха резултата чрез Марио Йорданов в 56-ата минута, но 10 мин по-късно спряганият за трансфер в няколко родни клуба бек Тихомир Крумов изравни с марково изпълнение. “Железничарите” отново излязоха напред в 81-вата мин след гол от дузпа на Николай Цветков, ала последната дума отново беше на самоковци, които оформиха крайното 2:2 благодарение на каращия проби дефанзивен халф от Кот д`Ивоар Мамаду. Африканецът бе точен буквално в последните секунди на двубоя.
Спарингът в София бе втори за “Рилецо” до момента. Преди това представителите на рилския град паднаха с 1:3 от “Миньор” на стадиона с изкуствена настилка в пернишкия кв. “Димова махала”.
До края на подготовката “Рилски спортист” ще изиграе още три или четири проверки, като в тях треньорският щаб окончателно ще избистри основния състав и ще каже тежката си дума за дошлите на проби състезатели.

На снимката: Ивайло Захариев и съотборниците му показаха добра игра на стадиона в кв. “Надежда”.

RELATED ARTICLES

Most Popular