Wednesday, May 8, 2024
HomeСпорт„Рилецо” застава твърдо зад Борислав Михайлов на предстоящия конгрес на БФС

„Рилецо” застава твърдо зад Борислав Михайлов на предстоящия конгрес на БФС

„Рилски спортист” стана поредният клуб в страната, който подкрепя настоящия президент на БФС Борислав Михайлов за нов 4-годишен мандат. Самоковци излязоха с кратко съобщение, с което взеха страна на задаващия се на 16 февруари конгрес в столицата, на който ще бъде изберан следващият управник на родния футбол.
„Ръководството на ФК „Рилски спортист” обявява публично своята подкрепа за настоящия президент на футболната ни централа Борислав Михайлов и неговата програма за развитие на футбола в България. Свидетели сме на последователната работа на БФС във всички аспекти на българския футбол. Смятаме, че това надграждане ще продължи през следващите години и ще доведе до резултатите, които всички желаем”, се казва в писмото, подписано от ръководните фактори на самоковския клуб.
Боби Михайлов, който е начело на футболната централа повече от 12 години, вече бе подкрепен от някои от най-големите клубове у нас като „Левски”, „Славия”, „Лудогорец” и „Локомотив” (Пд), чийто собственик Христо Крушарски подпомага финансово „Рилски спортист”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular