Friday, May 3, 2024
HomeРегионБлагоевградШефът на пожарната в Самоков инж. Любомир Рогачев се пенсионира с над 40...

Шефът на пожарната в Самоков инж. Любомир Рогачев се пенсионира с над 40 г. стаж, поста пое Славчо Иванов от Благоевград

 

 

инж. Любомир Рогачев

Пожарникар №1 на Самоков инж. Любомир Рогачев напусна поста след 40 години трудов стаж в сферата. Рогачев излезе в пенсия. От няколко дни временно изпълнява длъжността инспектор Славчо Иванов, който е от Благоевград, но работи в Самоков от близо година. Според запознати предстои провеждане на конкурс.

„Първият етап е преместване по ниво, после ще се проведе конкурс. Говори се, че ще пратят за шеф човек от пожарната в Боровец или от Елин Пелин“ – коментират запознати.

Инж. Любомир Рогачев бе изключително диалогичен с всички, дошли при него в пожарната, казаха доскорошните му подчинени. Вчера на репортер на в. “Вяра“ бе отказана официална информация за рокадата от Радослава Василева, служител в пожарната. Въпреки че тя не отговаря за връзките с медиите, си позволи да говори вместо шефа си, при това в негово присъствие, като забраняваше да оповестява за пенсионирането на Рогачев и за новия началник.

RELATED ARTICLES

Most Popular