Собственикът на „Адела” Н. Златарски подари прахосмукачки на Десислава Йоцова и Миглена Димитрова от Дупница

 

  • Щастливките купили от промо кофите за почистване, нови две прахосмукачки чакат младите семейства с бебета 

Собственикът на магазин „Адела” Николай Златарски има удоволствието да подари две прахосмукачки за мокро почистване на две от многобройните си редовни клиентки.

Щастливките са Десислава Йоцова и Миглена Димитрова, и двете от жк „Бистрица” в Дупница, закупили кофи с парцал на почистване от „Адела”. С тази покупка те участваха в томболата за прахосмукачките. Вчера в присъствието на служители и клиенти Златарски връчи прекрасните придобивки на двете дами.

„Това са истински щастливи и добре обзаведени млади домакини. Имат си хем промоционални кофи за почистване, хем си имат нови прахосмукачки”, аплодираха присъстващите в магазина клиенти.

Златарски вече е заредил нови две прахосмукачки за новата томбола в магазина. Този път късметът очаква младите майки с бебета, тъй като в разиграването на прахосмукачките ще участват всички клиенти, закупили пакет памперси Еve baby.

С томбола в „Адела” бяха подарени и два луксозни куфара, още два очакват новите си притежатели. Те са запазени на любителите на козметиката с марка FA.