Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаЩастлива вест! Директорът на ветеринарната лечебница д-р Георги Тимчев от Дупница стана...

Щастлива вест! Директорът на ветеринарната лечебница д-р Георги Тимчев от Дупница стана дядо на момченце, призна: Симеон ни е голяма утеха

Вероника Чакърова вече е прабаба на Слави, бебето се роди в Англия

Новородени бебета ощастливиха две дупнишки семейства преди Великден. Дядо стана директорът на ветеринарната лечебница в Дупница Георги Тимчев. Новороденият внук на фамилия Тимчеви носи царското име Симеон.


Вероника Чакърова

Момченцето е първа рожба  на дъщерята на д-р Тимчев – Дани, която зарадва родителите си с първото внуче точно преди празниците. Колеги, роднини и приятели на семейството не спират да сипят поздравления и благопожелания към семейството на д-р Тимчев, което при тежка катастрофа загуби сина си д-р Радослав Тимчев и семейството много страда за голямата загуба.

Дядото д-р Тимчев се похвали с внука си Симеон и сподели: „Детенцето ни е голяма утеха”.

Вероника Чакърова от Дупница пък стана прабаба. Нейното правнуче Слави се роди в Англия. Тя почерпи щедро за щастливото събитие. Първият й правнук е кръстен на татко си Слави и на прадядо си Слави – съпругът на Вероника Чакърова. Малкият ще расте в Англия при родителите си, които учат в престижни университети в островната държава и живеят там. Правнучето Слави е внук на дъщерята на Вероника. Цялата рода чака за Великден бебенцето и родителите му да гостуват в родната Дупница.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular