Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаТоп музикантът Иван Начов от Сапарева баня пя на ухо на дупнишкия майстор...

Топ музикантът Иван Начов от Сапарева баня пя на ухо на дупнишкия майстор Росен Марков на весело парти, забавлява се с приятелите си от Италия – Моника, Славчо, Весела и Лео  

Легендарният музикант на Сапарева баня Иван Начов пя на ухо на най-добрия майстор на плочки в Дупница Росен Марков и разигра сърцата и на приятелите му, които са едни от най-сдържаните мъже в Дупнишко.

Славчо Орозов и Лео се забавляваха царствено в заведението на маестрото край Гейзера. Тримата завъртяха в романтични блусове очарователните си съпруги, облечени в разкошни вечерни рокли. Петя Маркова беше заложила на дълга изумруденозелена рокля и тя беше ненадмината в хората.

Очарователната Моника, нежна половинка на Славчо Орозов, бе сложила рокля в мастиленосиньо в любимата си кройка – открито ляво рамо. Весела Зарева и Моника живеят със съпрузите си в Италия, но всяко лято прекарват отпуската си в родна Дупница и прекарват дните си като на кино. Когато сме най-зле, така да сме, вдигна тост Росен Марков за прекрасните си приятели.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular