Saturday, May 4, 2024
HomeРегионПерникЦветан Цветанов откри форум за дигитална сигурност, организиран от Ирена Соколова

Цветан Цветанов откри форум за дигитална сигурност, организиран от Ирена Соколова

 

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, която е и областен управител на Перник, е организатор и инициатор на Есенен колоквиум за дигитална сигурност и култура, културно-историческо наследство и дигитализация в Пловдив. Участник в двудневния форум на дамската организация на ГЕРБ бе областният клубен организационен секретар на ЖГЕРБ-Перник Маргарита Мирчева.
Форумът беше открит от председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, който говори пред участниците на тема „България – територия на сигурност и свързаност. Управленската програма на ПП ГЕРБ – национална политика с четиригодишен хоризонт и посока Западни Балкани”.
В работата на двудневната конференция участие взеха още министърът на вътрешните работи Валентин Радев, министърът за българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. Лиляна Павлова, министърът на културата Боил Банов и други. Специално видеообръщение направи европейският комисар по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел.
Във втория ден приветствие към форума направи и Торстен Гайслер – ръководител на бюрото на Фондация „Конрад Аденауер” в България, а специален гост беше председателят на ЕНП Жени Дорис Пак, която говори за европейския културен обмен в годината на културно-историческото наследство – Европа 2018.

 

Снимка

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular