Виолета и Петър Стоичкови от Долна баня празнуваха 60 г. брачен живот на бурно парти с 80 души, Лиляна и Милчо Хаджигеоргиеви поляха 52-годишнина

 

За двете семейства специално пяха жените от вокалната група с ръководител Васил Сотиров

80 членове от четири пенсионерски клуба се събраха в Долна баня, за да празнуват юбилеите на две семейства от рилския град.


60 години задружен и съвместен живот на семейство Виолета и Петър Стоичкови, или Бончеви, както ги знаят повечето долнобанци, и 52 години заедно семейство за пример Лиляна и Милчо Хаджигеоргиеви. Две красиво направени и подредени табла разказваха в снимки за живота им.


В началото на празничната среща председателката на пенсионерски клуб “Надежда” в Долна баня Атанаска Лазарова припомни накратко щрихи от живота на Виолета и Петър и на Лиляна и Милчо, след което връчи на мъжката половинка специален поздравителен адрес, а на съпругите – красива коледна звезда. За двете долнобански семейства специално пяха жените от вокалната група с ръководител Васил Сотиров.

Виолета и Петър Стоичкови – Бончеви

Поздравителен адрес към празнуващите поднесоха от пенсионерския клуб “Явор” в Пазарджик с председател Крум Николов, а председателката на пенсионерския клуб “Зелен здравец” от съседното село Костенец Лиляна Пенджурова поздрави юбилярите със стихотворението “Неразделни” и подари на долнобанския пенсионерски клуб в навечерието на хубавите празници коледна звезда.

Лиляна и Милчо Хаджигеоргиеви

След поздравленията и честитките и, разбира се, задължителните снимки за спомен, всички вдигнаха наздравици за щастливи мигове в живота и дълголетие до столетие. А с песните и музиката на неуморимия Васил Сотиров всички се веселиха с часове в празничния ден в очакване на предстоящите празници.