Thursday, May 2, 2024
HomeРегионКюстендилЗагърната в пелерина и с по чаша мастика, бившата учителка Мария Бучкова...

Загърната в пелерина и с по чаша мастика, бившата учителка Мария Бучкова вдигна весело парти за рождения си ден в Кюстендил, дъщеря й Деси Илиева пристигна специално от Германия

 

Родената в Добърско учителка пенсионерка Мария Бучкова отпразнува бурен рожден ден в Кюстендил. Облечена в бяла пелерина и с впечатляваща прическа, тя покани своите приятелки в луксозно заведение да отпразнуват хубавия повод. С чашки, заредени с мастика, и много настроение започнаха първите наздравици. Мария беше изненадана с цветя, парфюми, тоалетни принадлежности, маркова козметика с пожелание да бъде все така красива дори и на тази възраст. Рожденичката се похвали още с подаръци – ваза, несесер за маникюр, голямо портмоне с пожелание да бъде пълно винаги с пари и валута.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Дъщеря й Деси Илиева пристигна специално от германския град Франкфурт, за да поздрави майка си.

Мария Бучкова и Симеон Сакскобургготски са родени на една и съща дата и по този повод приятелките й се шегуваха, че тя се чувства царска особа като него.

Както подобава гостенките и рожденичката ядоха, пиха и се веселиха. Нейни гости бяха инж.-химикът Ани Йовчева –биохимичен изследовател към Геоложки проучвания-София, Ели Тодорова – библиотекар в детски отдел на Р. библиотека „Емануил Йорданов”, бившата учителка по биология Гергина Алексиева, бившата вече медицинска сестра Дора Иванова – най-голямата майтапчийка и копунджийка, бившата учителка  от Пионерския дом Фиданка Малинова и др.

RELATED ARTICLES

Most Popular