Шефът на ВиК – Дупница Илия Илиев: На 24.09 от 09,00 до 21,00 ч. поради ремонтни дейности ще бъде спряноводоподаването на улиците Седма Рилска дивизия, Фенерка, Бачо Киро, Липа

Илия Илиев

„Водоснабдяване и канализация – Дупница” ЕООД уведомява своите потребители, че на 24.09.2018г. /понеделник/ от 09,00 до 21,00 ч. поради ремонтни дейности ще бъде спряноводоподаването на ул.Седма Рилска дивизия, ул.Фенерка, ул.Бачо Киро, ул.Липа /района на градинката Муструков/.

Ремонтните дейности са свързани с подмяна на разбития и постоянно създаващ проблеми с аварии водопровод с нов. “С цел, максимално бързо да се подмени водопреносната мрежа, ремонтните дейности продължават по-дълго през деня, за да се приключи в максимално кратки срокове и възстановим нормалното водоподаване към всички. В понеделник приключваме в този район. Знам че, се създава много сериозен дискомфорт, но все пак е за доброто на всички и най-вече да няма ежедневни аварии, които се повтарят през ден. С подмяната на водопровода все пак ще се реши проблемът за години напред, затова призовавам за малко търпение и разбиране. Излишно е да обяснявам, защото всички го виждат и най-вече усещат, че с всеки изминал месец, старият водопровод постоянно гърми и създава главоболия. И отправям една молба към всички хора да бъдат коректни към работниците. От 3 дни там, където се извършва подмяната на водопровода е постоянно псуване, чупене на знаци и заграждения, заплахи и дори опити за физическа разправа. На никой не му е приятно като се прибере от работа да няма вода, разбираемо е, но още малко търпение”, призова Управителят на ВиК Илия Илиев.