Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупницаАни Вакъвчиева оглави новата структура на ЕНП в Дупница

Ани Вакъвчиева оглави новата структура на ЕНП в Дупница

Структура и клуб на Единна народна партия бяха учредени в Дупница. Формацията оглавява Ани Вакъвчиева – учител и общински съветник в предишния местен парламент в града, която на последните местни избори се кандидатира за кмет на общината от ЕНП. „Досега винаги нашето участие е било гражданско. Сега се решихме и ще има официална структура в Дупница. Нищо не се променя. Продължаваме да се борим за това, което сме се борили. По същия начин продължаваме напред. Но вече ясно обособени и видими”, посочи координаторът на партията в общината Вакъвчиева. Тя посочи, че заради противоепидемичните мерки структурата стартира с минималния изискуем брой членове. „Не търсете някакви емблематични знакови лица за Дупница. Хората, които учредяваме този клуб, са обикновени хора, в повечето случаи неизвестни, работят, но каквото правят, го правят добре”, допълни Вакъвчиева. Тя допълни, че дупничани могат да очакват голяма активност на формацията за промяна на града и това ще бъде постигнато с работа, знания, контакти, експертиза, изключвайки корупцията.
За учредяването на структурата и откриването на клуба, който се намира на ул. „Николаевска” 10, в града бяха председателят на ЕНП Валентина Василева, Арман Бабикян – един от организаторите на антиправителствените протести от лятото на 2020 г. и член на партията, и координаторът на ЕНП за област Кюстендил Любомир Стойков.
„Учредяването на структура на ЕНП в Дупница е един естествен процес. В предишните две народни събрания ЕНП беше мандатоносител на гражданското движение, учредено от Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и „Ние идваме”, с които си партнираме. Чака ни още много работа”, заяви Валентина Василева. „Убедена съм, че сме на пътя, който ще ни върне много по-силни, мобилизирани и с много по-голяма компетенция в управлението. А смятам, че в двата кратки парламента ние много ясно показахме, че имаме нивото на експертно управление”, допълни Василева.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. След като гости са Насран Бабикян и Хаджигейоф ,резултата на тази група здраво клони към една голяма нула .Само ковчега ви липсва .

Comments are closed.

Most Popular