Monday, May 6, 2024
HomeРегионПетричБеласица с лагер-сбор в Разград преди двубоя срещу Лудогорец ІІ

Беласица с лагер-сбор в Разград преди двубоя срещу Лудогорец ІІ

В четвъртък сутринта групата футболисти, на които ще разчита треньорският щаб на мъжкия отбор на ОФК Беласица за мача от 15-и кръг за първенството на Втора професионална лига срещу дублиращия отбор на Лудогорец, отпътува за Разград. Веднага след настаняването в местен хотел, старши треньорът Петър Колев проведе раздвижваща тренировка на един от помощните терени на спортния комплекс.

В групата на петричкия тим не намери място наказания от ДК на БФС Владимир Гогов.

Този двубой ще бъде директен между 15-ия във временното класиране отбор на Лудогорец ІІ с 14 точки и 13-ия Беласица с 15 точки. Само при победа отборът на домакините ще излезе от опасната зона на изпадащите, в която се намира в момента. За този мач усилено се говори, че ще бъдат предоставени футболисти от първия отбор на Лудогорец (Разград). Това означава, че задачата на петричкия тим ще стане още по-трудна. Мъжкият отбор на Беласица може да остане извън опасната зона само при условие, че не загуби този директен двубой.
По време на заниманията си в Петрич, ползвайки помощния терен на НСБ „Цар Самуил“ и този на Марикостиново, треньорският щаб на Беласица наблегна на изчистване на допуснатите грешки до момента, които се оказват фатални, губейки мачове срещу отбори, които надиграват на терена. В два поредни дни бе направен анализ на играта на футболистите от мъжкия отбор срещу Литекс (Ловеч), както и на силните и слабите места на дублиращия отбор на Лудогорец (Разград) в досега изиграните от тях срещи.
„Ако нашите футболисти са си взели поука от досегашните си грешки на терена, и покажат петрички дух в петък срещу дубъла на Лудогорец ІІ, смятаме, че ще излезем с чест от двубоя”, споделиха от треньорския щаб на мъжкия отбор на ОФК Беласица.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular