Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионДупницаФутболистите на Марек отпътуваха за Добрич с надежда за успешно представяне

Футболистите на Марек отпътуваха за Добрич с надежда за успешно представяне

Общо четири тренировки планира старши треньорът на мъжкия отбор на ФК Марек Танчо Калпаков за мача от 15-и кръг за първенството на Втора професионална лига срещу Добруджа от град Добрич. Три от тях преминаха при местни условия на стадион „Бончук”, веднага след което в сряда наставникът на Марек определи групата от 20 футболисти, които отпътуваха в четвъртък сутринта за Добрич.
Групата се води от президента на клуба Васил Василев. Веднага след настаняването в хотел „Изида” в Добрич Калпаков проведе последната тренировка – ден преди мача срещу Добруджа на терена с изкуствено покритие в комплекса.

За мача срещу добричлии Танчо Калпаков няма да може да разчита на контузения в мача срещу Септември (София) Христо Каймакански. Заради болки в кръста отпадна от групата и младият талант Валери Йорданов. Поради служебни ангажименти няма да може да се включи и Боян Стойнев.

Разноските за това гостуване се поеха от новия спонсор на клуба Стефан Милушев – собственик на фирма „Зора”.

„Във всеки мач нашият отбор излиза сериозно и отговорно, без подценяване на противниковия тим. Така ще бъде и в петък срещу отбора на Добруджа от град Добрич. Надявам се да се представим по достоен начин на терена и да завършим с успех този двубой”, сподели старши треньорът на Марек Танчо Калпаков.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular