Friday, May 3, 2024
HomeРегионПетричГръцки клуб иска треньора на „Беласица”

Гръцки клуб иска треньора на „Беласица”

Гръцки клуб от втора дивизия е отправил оферта към наставника на „Беласица” Саша Симонович. За това съобщиха приближени на сръбския спец. Старши треньорът на тима от Петрич е получил конкретно предложение, но все още не е взел решение. През миналия сезон „Беласица” бе на крачка от влизане във втория български ешелон, но в крайна сметка остана на второ място в Трета лига – Югозапад.
Саша Симонович е добре познат като футболист на родната публика. През периода 2001-2004 година той носеше екипа на „Левски”, където направи много силни мачове. Стана и любимец на синята публика. След това Симонович игра в тимовете на „Славия”, „Вихрен”, „Локомотив” (Мездра) и от м. 01.1996 г. до м. 06.1998 г. в елитния гръцки отбор „Арис” (гр. Солун).
„Прочетох информацията, че има интерес от гръцки отбор към мен. Засега никой от тамошните ръководители и треньори не са се срещали с мен. При това положение изцяло съм съсредоточен в работата ми с мъжкия отбор на ОФК „Беласица”. Имаме поставена цел, а тя е да атакуваме първото място в групата и влизане във Втора професионална лига”, сподели лично Саша Симонович.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular