Thursday, May 9, 2024
HomeРегионРазлогДете от ВК ЦСКА с временна загуба на слух след мач в...

Дете от ВК ЦСКА с временна загуба на слух след мач в Разлог, родители протестират

Дете от ВК ЦСКА пострада по време на финалния турнир по волейбол за момчета под 14 години, който се проведе в зала „Септември“ в Разлог. Оглушителен шум, породен от тъпани и други звукови устройства на фенове, довели до слухови проблеми на състезател на „червените“, алармират родители. Наложило се спешна консултация с лекар.

Майки и бащи от армейския клуб изразиха своето възмущение и протест за допускането на нездравословна среда при провеждане на спортни състезания с деца.
Те изпратиха писмо до Федерацията по волейбол с настояване да се следи нивото на шума в залите и гарантиране на добри условия при провеждането на мачове.

Отборът на ЦСКА завърши на 5-о място

За радост момчето е добре, но още e с нарушен слух. Въпреки инцидента майката на състезателя поуспокои разразилите се страсти и коментари след мача с ВАСК в събота.

В неделния ден тя публикува коментар във фейсбук, от който става ясно, че след мача с ВА Стойчев-Казийски, състезателят се чувства добре и е взел участие в мача срещу Пирин (Разлог). Тя благодари на публиката, която по думите й е била културна и е оставила децата на двата отбора да покажат на какво са способни. “Благодарна съм на родителите и техните близки за атмосферата в днешния мач”, написа още майката.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular